Header Ads

Tees: Slide To Unlock

Laman Ini Sedang Dikemaskini.


Tshirt rasmi bagi salah-satu penjenamaan di bawah Oh! Media iaitu Oh! Geekz. Ini merupakan tshirt edisi iPhone yang memperlihatkan trademark menarik di setiap iPhone iaitu 'Slide To Unlock'. Di datangkan dalam warna hitam dengan cetakan yang putih, ianya kelihatan 'simple' bagi mengekalkan identiti yang digunapakai Apple selama ini.

Jika anda seorang geek atau peminat tegar Apple, maka ini Tshirt untuk anda. Dibelakang Tshirt ini kami gunakan logo Apple edisi mendiang Steve Jobs yang unik dan istimewa.

Klik gambar disebalah ini jika berminat!

Tshirt ini menerima sentuhan penambah-baikan dari satu batch ke satu batch yang lain. Untuk versi terbaru ini, kami mengekalkan kain GILDAN yang berkualiti tinggi dan tahan lama di mana akan memberi keselesaan kepada si pemakainya kerana tidak panas yang membuatkan si pemakai berasa rimas. Dapatkan satu untuk dijadikan koleksi anda hari ini!


Semua Tshirt akan dimasukkan ke dalam bag Oh! Media sebelum dihantar kepada anda bagi memberikan keterampilan yang lebih menarik. Beg tersebut juga boleh anda gunakan untuk sebarang urusan lain.


Untuk membuat tempahan mudah sahaja. Hantarkan nama, alamat, nombor telefon, saiz & kuantiti Tshirt serta bukti pembayaran terus ke inbox page Oh Media Network [klik]. Ingat, ini page yang berlainan dari page Oh! Media yang utama dan yang anda kenal. Jadi jangan silap inbox pula tau?!

Bank: MAYBANK | Acc Holder: Oh Media Store | Acc No: 564548139936
Sertakan bersama bukti pembayaran anda bagi memudahkan semakan krew jualan kami. Jika anda memerlukan emel kami semasa membuat pembayaran di Maybank2u dan sebagainya, sila letakkan support@ohmedia.my ya?!
Powered by Blogger.