Sajat Hadiahkan Sebuah Kereta BMW Bagi Menghargai Pengorbanan Ibu! - Oh! Media

OM Leaderboard Ad

Sajat Hadiahkan Sebuah Kereta BMW Bagi Menghargai Pengorbanan Ibu!


Kehidupan usahawan kosmetik Nur Sajat tetap berjalan seperti biasa walaupun banyak kontrovesi yang melanda dirinya. Perkongsian di Instagram Sajat baru-baru ni buatkan ada diantara netizen yang memuji kerana tidak pernah lupakan kedua ibubapanya dan memberikan sebuah kereta berjenama BMW bagi menghargai pengorbanan setelah membesarkan dirinya sejak dari kecil lagi.



Sajat nak bagi bmw gold,dia nak yang putih jugak.. dia kata senang nak bawa.. gold tu besar sangat... takpe lah mak,asalkan mak happy.. bagi sajat,duit boleh cari.. mak tak boleh di ganti dengan apa pun cara nya.. nakal macam mana pun kita,jahat mana pun kita,jangan kita lupakan mak ayah kita.. tanpa meraka,siapa lah kita di dunia ini... bahagia lah mak ayah kita sehabis mungkin... time ini lah mereka nak merasa duit anak anak nya..jangan lah kita buang mak ayah kita.. kadang kadang sajat sedih tengok ada anak anak sanggup hantar mak ayah ke rumah orang tua,di sebab kan busy dengan urusan harian...mana yang berkemampuan,boleh lah buat mak ayah bahagia.. . . Kadang2 mak ayah ini,mereka bukan nak kebendaan dari anak anak,cukup lah bertanya khabar dan memberi perhatian kepada mareka.. jangan sampai kita tak ingat mak ayah kat kg.. jangan time mereka tak ada,baru nak menyesal kemudian hari... . . Rahsia untuk mereka berjaya,adalah doa mak ayah.. berkat doa mereka boleh kita berjaya walaupun dugaan datang tanpa di duga.. hargai mak ayah,sayangi lah mak ayah.. kerana mereka lah syurgai kita ... amin๐Ÿ™๐Ÿฝ . . #sayangmak #sayangmaksajat #bmwbuatmakayah
A post shared by Nur Sajat (@nursajat23) on

Menurut Sajat, kadang-kadang mereka cuma nak kita sebagai anak ni untuk bertanyakan khabar jer dan bukanlah nakkan kebendaan pun. Harta dunia boleh dicari tapi kasih sayang kedua ibu bapa tiada penggantinya. Jadi, bahagiakanlah mereka berdua didunia sebagaimana mereka membahagiakan kita sewaktu kecil dulu.

Rahsia bagi seorang anak itu berjaya adalah dengan doa kedua ibubapanya. Jadi, macam mana pun keadaan kita sekarang janganlah pernah kita lupa kepada mereka berdua ya guys kerana berkat doa mereka tu lah yang buatkan kita berjaya. Hargailah mereka selagi mereka masih ada didunia ni. Part ni memang Ohmedia sokong!!

Kredit: Instargam Nur Sajat

+ Baca respon pembaca Nur Sajat hadiahkan sebuah kereta kepada ibunya di Facebook Oh! Media.


Dikuasakan oleh Blogger.