Pengalaman Nak Berhenti Merokok Hampir Berjaya Dengan Kardinal Stick Yang Tak Sampai RM100 Pun! - Oh! Media

OM Leaderboard Ad

Pengalaman Nak Berhenti Merokok Hampir Berjaya Dengan Kardinal Stick Yang Tak Sampai RM100 Pun!


Tipulah kalau seorang perokok tegar tak terdetik langsung nak buang tabiat merokok mereka tu kan? Tambah lagi kerana merokok ni sangatlah membahayakan kesihatan. Banyak alternatif yang korang dah cuba untuk berhenti merokok tapi masih lagi sangkut dengan tabiat tu? Ada satu cara yang boleh mengurangkan dan sekaligus boleh memberhentikan tabiat merokok yang Ohmedia sendiri dah cuba guys.

Pod yang penyayang


Kalau korang nak tahu, ada satu pod dari Kardinal Stick ni sangatlah bagus! Sebab apa bagus? Kardinal Stick ni tersedia dengan Health Alert System yang akan elakkan korang supaya tak ambil vape ni secara berlebihan tau guys. Kalau korang isap Kardinal Stick ni lebih dari 12 sedutan dalam masa bawah 5 minit, ia akan beri amaran dan sekaligus menyedarkan korang sebab 12 sedutan yang korang isap tu bersamaan dengan sebatang rokok tau.

Rasanya ni lah the first pod dengan sistem yang Ohmedia rasa sangatlah penting supaya kita tidak mengambilnya secara berlebihan dengan harga yang tak sampai RM100 pun! Kalau bini akan membebel-bebel bila nampak korang sedut asap terlalu banyak, pod ni akan membebel dalam bentuk vibration. Pergh! Memang terbaik dan rasa macam diri ni disayangi pun ada.

Mesra poket pulak tu


Lagipun bagi Ohmedia, Kardinal Stick ni sangatlah minimalist, mudah dimasukkan ke dalam poket dan dibawa kemana-mana jer. Nak guna pun senang gila, takde apa-apa button dan cuma masukkan Kspod (catridge bersama flavour) pada Kardinal Stick untuk terus isap. Tak perlu adjust apa-apa pun dan sekaligus memudahkan dan menjimatkan masa korang juga.

Kejap jer untuk bateri penuh


Kira-kira dah seminggu lebih jugalah Ohmedia gunakan Kardinal Stick ni tapi Kspod (flavour) dia masih belum habis lagi guys. Bateri dia pun kalau sekali charge tu boleh tahan sehari penggunaan jugalah. Nak charge pun kejap jer, cuma ambil masa dalam 40-50 minit untuk full charge dengan menggunakan USB Type-C yang tersedia.

Flavour dia sedap giler


Korang akan dapat dua Kspod apabila membeli Kardinal Stick ni, macam Ohmedia dapat flavour lemonade dan tobacco. Kesedapan pada flavour tu mengikut tekak masing-masing guys tapi Ohmedia lebih prefer yang lemonade tu sebab rasa dia fresh giler! Jujur lah bila tengah ngantuk tu, ambil sepam-dua jer terus segar balik. Jadi niat nak tidur kejap tu pun hilang dengan cepat!

So, korang cubalah pod dari Kardinal Stick ni untuk menghentikan tabiat merokok. Tak salah pun kalau Ohmedia share benda yang bermanfaat macam ni, jomlah kita sama-sama berhenti merokok okay guys. Kalau korang pun nak ikut macam apa yang Ohmedia buat, boleh pergi ke laman web rasmi Kardinal Stick untuk beli pod yang mempunyai sistem yang bagus ni dengan harga yang mampu milik.
Dikuasakan oleh Blogger.