Niat Beli Rumah Akhirnya Terkabul Dengan Pakej Daripada Gamuda Land. Wow! Rugi Tak Beli. - Oh! Media

OM Leaderboard Ad

Niat Beli Rumah Akhirnya Terkabul Dengan Pakej Daripada Gamuda Land. Wow! Rugi Tak Beli.


Niat korang untuk beli rumah kali ni mungkin akan jadi kenyataan dengan Gamuda Land. Pakej yang ditawarkan sangat berpatutan di samping lokasinya yang sangat strategik dengan kemudahan-kemudahan yang akan buat korang memilih untuk beli salah satu unit dari Gamuda Land. Baca artikel ni sampai habis untuk ketahui pakej yang ditawarkan.

Binaan Unit Yang Modern & Landskap Memukau.


Okay gais, sebelum korang tengok pakej yang ditawarkan, mari kami share dulu sedikit mengenai Gamuda Land. Lebih dua dekat dalam industri perancangan bandar, Gamuda Land tidak pernah mengecewakan pembeli-pembeli unit hartanahnya. Reka bentuk unit hartanah milik Gamuda Land sangat cantik dan modern sesuai dengan citarasa masyarakat Malaysia. Ditambah pula dengan susun atur lanskap yang indah membuatkan korang teruja dan akan rasa tenang setiap kali beriadah di sekitar rumah kediaman korang.

Gamuda Cove, Southern Kuala Lumpur 


Contohnya di Gamuda Cove, korang pasti akan teruja dengan kemudahan dan tarikan yang disediakan. Antara yang menjadi bualan pastinya Cove Aerobar iaitu bar atau tempat makan atas langit yang pertama di South East Asia. Ianya merupakan bar di atas langit yang membenarkan pengunjung makan sambil melihat keindahan lanskap dan pemandangan 360 darjah Gamuda Cove itu sendiri.

Twentyfive.7, Kota Kemuning


Gamuda Land juga telah banyak memenangi anugerah yang menjadikan mereka sebuah syarikat yang sangat hebat bukan sahaja di dalam negara bahkan di luar negara seperti ni Australia, Vietnam dan juga Singapura. Antara projek yang berjaya mengangkat nama Gamuda Land adalah projek-projek seperti Gamuda Cove, Gamuda Gardens, twentyfive.7, Horizon Hills, Kota Kemuning, Bandar Botanic, Jade Hills dan Velencia.

Jade Hills, Kajang


Gamuda Gardens, Sungai Buloh 



Jadilah Bijak Macam Bill & Rakan-Rakannya.

Yea! Sebelum membeli unit rumah kita perlu buat kajian yang teliti dan tanya pada yang pakar. Sama macam Bill, kami yakin korang pun mesti nak pakej yang Bill dan rakan-rakannya dapat daripada Gamuda Land.

So, antara pakej yang akan korang terima macam 100% bantuan kewangan.


Yuran tempahan serendah RM1000.


Pulangan sehingga 5% faedah setiap kali pembayaran.


RM10,000 baucar beli belah.


Wah! Banyak betul tawaran yang Gamuda Land bagi dekat kita.

WOW! Rugi Tak Beli Dengan Gamuda Land!

Ha! Kami dah share sedikit info mengenai pakej yang Gamuda Land tawarkan sekiranya kita berminat untuk memiliki mana-mana unit Gamuda Land. Dengan pakej yang ditawarkan, kami yakin niat untuk memiliki rumah pastinya akan terkabul kali ni.

Cepat dapatkan unit korang sebelum terlambat, tapi sebelum korang terjah mana-mana rumah contoh milik Gamuda land, kami sarankan untuk korang buat sedikit research tentang projek-projek yang di bangunkan. Layari laman sesawang milik Gamuda Land https://glonlinedeals.gamudaland.com.my/ untuk ketahui dengan lebih lanjut atau korang boleh follow semua media sosial mereka untuk update terkini.

Dikuasakan oleh Blogger.