IQOO Perkenalkan FlashCharge 120W Yang Mampu Penuhkan Bateri Cuma 15 Minit - Oh! Media

OM Leaderboard Ad

IQOO Perkenalkan FlashCharge 120W Yang Mampu Penuhkan Bateri Cuma 15 Minit


Sekarang ni kebanyakkan jenama smartphone tengah bersaing menghasilkan fast-charging untuk pengguna mengecas smartphone dengan pantas dalam masa beberapa minit jer untuk penuhkan bateri smartphone. Kalau korang nak tahu, IQOO baru jer memperkenalkan fast-charging mereka di China iaitu FlashCharge 120W guys.


Kalau korang nak tahu, IQOO mengatakan yang teknologi baru yang mereka perkenalkan ini mampu mengecas hanya 5 minit saja daripada 0% hingga 50% pada bateri berkapasiti 4,000mAh. Pergh! Senang giler kalau bateri habis jer korang pergi lah mengopi kejap untuk penuhkan bateri smartphone korang nanti.

Kalau untuk penuhkan bateri pula, ambil masa 15 minit jer. Apalah agaknya smartphone dari IQOO yang disekalikan dengan 120W fast-charging ni ya? Apa yang Ohmedia dapati, fast-charging ini akan tersedia bermula bulan Ogos nanti.

Kredit: gizmochina

+ Baca respon pembaca FlashCharge dari IQOO di Facebook Oh! Media.
Dikuasakan oleh Blogger.