"Yang Hampa Ni Ahli Syurga Sangat Toksah Mai IG Kami Tau" - Almy Nadia - Oh! Media

OM Leaderboard Ad

"Yang Hampa Ni Ahli Syurga Sangat Toksah Mai IG Kami Tau" - Almy Nadia


Apa dah jadi sebenarnya gais? Ohmedia baru je buat tinjauan dekat media sosial bahawa pelakon Datin Almy Nadia meluahkan rasa kesal terhadap segelintir netizen yang suka mengecam ataupun mencari kesalahan orang lain.

Luahan itu telah dibuat melalui akaun Instagramnya, @almynadiaofficial baru-baru ini dan rata-rata pengikutnya bersetuju dengan kapsyen yang ditulis oleh isteri kepada Fizz Fairuz itu.

Assalammualaikum selamat pagi salam jumaat..lama pendam perasaan, tapi hari ini kami tak boleh tahan,terpaksa luah..bagi hampa semua baca bagi habis..rajinkan baca..saja la habaq mai..sapa-sapa yang dok rasa tak suka kami, tok sah lah nak follow kami, faham!! Lepas tu hampa masuk dalam IG (Instagram) kami, hampa dok komen kat kami serupa hampa penghuni syurga, agak-agak hampa rasa gelak kami ka, muka kami ka, apa saja yang melibatkan kami yang membuatkan hampa cemuih? Baik hampa tok sah dok nak like, tok sah hampa nak tambah dosa di bulan posa ni faham..lama betoi kami dok perati hampa tau..lama betoi kami dok bagi muka kat hampa yang dok mai masuk IG kami lepas tu hampa dok komen serupa hampa ni good good pulak..lama kami tahan, tapi hari ini tak tahan hampa..takpa takpa kami saja lah nak luah agar hati kami lega sikit..yang hampa ni ahli syurga sangat toksah mai IG kami tau..kami tak ada elok lagu mana hampa mau tau..kami jadi diri kami saja..kami takmau bila nak boh gambaq atau video ka kami kena dok jadi orang lain, kami tak suka lagu tu, sebab kami rasa ini IG kami..jadi kami tak buleh jadi orang lain..serba tak kena pulak kami kat mata hampa hampa yang bajet good good ni..nah panjang lebaq kami tulis saja kami mau hampa baca qhatam qhadam sampai dalam ulu hati bernam tulang rusuk hitam hijau hampa tau..maaf buat sapa-sapa yang dok kena block dengan kami..habaq awai-awai sebab apa kami block sebab kami takmau cari dosa nak baca komen tak elok dan nanti syaiton nirogim dok hasut kamu balaih lah komen tu balaih lah, dari kami nak cari dosa baik kami block..dan akhir kata bulan bulan posa ni jangan cari dosa, bukan setakat bulan posa ja, bulan-bulan lain pun sama toksah cari dosa naaa..laki kami selalu pesan, toksah dok baca, jangan dok reply, depa tak betoi hang pun nak jadi tak betoi? Depa meroyan sawan hang pun nak ikut sama? Jadi hang jangan dok nak layan, jadi kami pun malaih layan..tapi ni terpaksa lah tulis supaya hampa faham...terima kasih semua sebab sudi baca dan pandai juga hampa baca sampai habis nooo...baru hebat...hasil nukilan dari insan kerdil..mohon maaf pada semua.



Assalammualaikum selamat pagi salam jumaat.. lama pendam perasaan,tapi harini kami takleh tahan,terpaksa luah,, bagi hampa semua baca bagi habis.. rajinkan baca .. saja la habaq mai.. sapa2 yg dok rasa tak suka kami,tok sah la nak follow kami,faham!! Lps tu hampa masuk dlm ig kami,hampa dok komen kat kami serupa hampa penghuni syurga,agak2 hampa rasa gelak kami ka,muka kami ka,apa sj yg melibatkan kami yg membuatkan hampa cemuih?baik hampa tok sah dok nak like,tok sah hampa nak tambah dosa di bulan posa ni faham,, lama betoi kami dok perati hampa tau,, lama betoi kami dok bg muka kat hampa yg dok mai masuk ig kami lps tu hampa dok komen serupa hampa ni good good pulak.. lama kami tahan,tapi harini tak tahan hampa.. takpa takpaa kami sj la nak luah agar hati kami lega sikit,,yg hampa ni ahli syurga sgt toksah mai ig kami tau.. kami tak ada elok lagu mana hampa mau tau,, kami jadi diri kami saja..kami takmau bila nak boh gambaq atau video ka kami kena dok jadi org lain,kami tak suka lagu tu,sbb kami rasa ini ig kami.. jadi kami tak buleh jadi org lain,, serba tak kena pulak kami kat mata hampa hampa2 yg bajet good good ni., nahh panjang lebAq kami tulis sj kami mau hampa baca qhatam qhadam sampai dlm ulu hati bernam tulang rusuk hitam hijau hampa tau.. maaf buat sapa2 yg dok kena block ngan kami,, habaq awai2 sbb apa kami block sbb kami takmau cari dosa nak baca komen tak elok dan nnt syaitonnn nirogim dok hasut kamu balaihh laa komen tu balaih laa,dr kami nak cari dosa baik kami block,, dan akhir kata bulan bulan posa ni jgn cari dosa,bukan setakat bulan posa ja,bulan2 lain pun sama toksah cari dosa naaa,,laki kami selalu pesan,toksah dok baca,jgn dok reply,depa tak betoi hg pun nak jadi tak betoi?depa meroyan sawan hg pun nak ikut sama?jd hg jgn dok nak layan,jd kami pun malaih layan.. tp ni terpaksa la tulis supaya hampa faham... terima kasih semua sbb sudi baca ,dan pandai jugak hampa baca sampai habis nooo... baru hebat... hasil nukilan dr insan kerdil,, mohon maaf pd semua,,
A post shared by ALMY NADIA 🇲🇾 (@almynadiaofficial) on

Wah, terbaiklah kak Almy Nadia! Apa yang dia cakap tu memang betul gais. Kalau ada orang tak suka dengan kita, tak perlu pun nak bersungguh-sungguh bagi orang tu sampai suka kita. Lebih baik jadi diri sendiri gais dan membuat perkara yang baik dekat orang lain.

OHMEDIA: KITA BAIK RAMAI SAYANG.

Sumber: Instagram

+ Baca respon pembaca beri pendapat di Facebook Oh! Media.




Dikuasakan oleh Blogger.