Zara Zya Sudah Jumpa Pengganti, Abang Uniform Pula Tu! - Oh! Media

OM Leaderboard Ad

Zara Zya Sudah Jumpa Pengganti, Abang Uniform Pula Tu!


Baru-baru ini, Zara Zya memuatnaik satu posting di Instagramnya, @zarazya memberitahu sedang bahagia bersama seorang istimewa walaupun bidang yang berlainan tau. Wah! Siapalah lelaki yang bertuah tu kan?


Walaupun bidang kita berlainan...walaupun pelbagai watak yang saya lakonkan..walaupun berbagai hero yang pernah bergandingan dengan saya, namun awak antara yang teratas dihati saya..Terima kasih terima saya seadanya..#imsohappyrightnow

Dari tinjaun Ohmedia di ruangan komen, Jihan mengatakan bahawa kekasih baru Zara adalah seorang abang beruniform dan bukanlah seorang selebriti seperti sebelum ini. Alhamdulillah, kita doa yang baik-baik untuk dia okay.

Always pray for your happiness walaupun aku suka buli kau. Yang ni aku approve. Tapi ingat pesan mak jangan bagi 100% hati tu nanti sakit lagi. Sukalah abang uniform. PKP ni pusat kenal pasangan.

Tak sabar nak tengok Zara umumkan siapa jejaka yang sudah mencuri hati dia tu. Korang rasa abang polis ke ataupun abang askar? Hehe. Apapun Ohmedia doakan agar Zara Zya dan pasangan berkekalan hingga ke akhir hayat.

OHMEDIA: KORANG JANGAN PATAH HATI PULA!

Sumber: Instagram

+ Baca respon pembaca minat Zara Zya di Facebook Oh! Media.



Dikuasakan oleh Blogger.