Naim Daniel Suka Duduk Dalam Bilik, Elak Bergaduh Dengan Mama - Oh! Media

OM Leaderboard Ad

Naim Daniel Suka Duduk Dalam Bilik, Elak Bergaduh Dengan Mama


Siapa jer suka melihat ibu bapa kita menerima mesej yang tidak sahih terutamanya di group WhatsApp? Haa, pantaulah mereka sepanjang tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) ni. Bukan apa, kesian tengok ibu bapa kita percaya dengan berita palsu tau!



Salah satu punca aku suka duduk bilik je masa PKP ni adalah untuk nak elak dari gaduh dengan mama. Kadang-kadang aku baru je turun tak sampai 3 saat dah gaduh ahahaha. Tapi aku admitlah yang kalau tak gaduh dengan mama sehari memang tak lengkap hari aku. Mama pun rasa macam tu. Mungkin ni cara aku dengan mama punya bonding, pelik sikitlah tapi. Macam harini pun aku saja je cari pasal tak wish Happy Anniversary Mama dengan Papa yang ke 35 tahun, triggered jugalah dia tadi ahahahahh. Adakah korang mengalami komplikasi yang sama, dimana parents korang dapat ws pepelik je sepanjang musim covid 19 ni dan diorang pun minta pendapat korang dan akhirnya berakhir dengan pertelingkahan bagai berbeza sokongan politik? Haha, welcome to the club. Pantau parents korang, minta diorang baca news dari KKM sahaja dan bukan daripada page fesbuk semata. Lagu ni aku rasa sangat-sangat tak best sebab aku macam tak tahu apa aku buat tapi aku nak post juga. Insyaallah aku akan datang dengan benda yang lebih baik dari ini. Selamat mendengarlah ya 🙏🏻
A post shared by Naim Daniel (@naimdanielx) on
Baru-baru ini, Naim Daniel memuatnaik satu posting di Instagramnya, @naimdanielx untuk memberi pesanan kepada mereka yang berada di dalam group WhatsApp tersebut bersama mamanya. Sedap juga lagu tu gais walaupun simple jer.

Salah satu punca aku suka duduk bilik je masa PKP ni adalah untuk nak elak dari gaduh dengan mama. Kadang-kadang aku baru je turun tak sampai 3 saat dah gaduh ahahaha. Tapi aku mengakulah yang kalau tak gaduh dengan mama sehari memang tak lengkap hari aku. Mama pun rasa macam tu. Mungkin ni cara aku dengan mama punya bonding, pelik sikitlah tapi, macam hari ni (semalam) pun aku saja je cari pasal tak wish Happy Anniversary Mama dengan Papa yang ke 35 tahun, triggered jugalah dia tadi ahahahahh. Adakah korang mengalami komplikasi yang sama, dimana parents korang dapat WhatsApp pepelik je sepanjang musim covid 19 ni dan diorang pun minta pendapat korang dan akhirnya berakhir dengan pertelingkahan bagai berbeza sokongan politik? Haha, welcome to the club. Pantau parents korang, minta diorang baca news dari KKM sahaja dan bukan daripada page Facebook semata.

Kalau korang mengalami nasib yang sama seperti Naim, bolehlah korang kongsikan lagu ni dekat group yang ibu bapa korang join tu. Bukan apa, disebabkan isu ni juga boleh timbulkan pergaduhan diantara anak dan ibu bapa tau.

OHMEDIA: KALI INI OHMEDIA SETUJU DENGAN NAIM!

Sumber: Instagram

+ Baca respon pembaca sokong Naim Daniel di Facebook Oh! Media.

Dikuasakan oleh Blogger.