(Video) Pembantu Rumah Kantoi Bawa Lari Barang Majikan, Siap Panggil Lori! - Oh! Media

OM Leaderboard Ad

(Video) Pembantu Rumah Kantoi Bawa Lari Barang Majikan, Siap Panggil Lori!


Tadi Ohmedia baru je cerita tentang seorang anggota polis disimbah asid di depan rumahnya. Kali ini pula mengenai seorang pembantu rumah cuba untuk melarikan diri dengan barang-barang majikan yang dipenuhi dalam bagasi.



Siap pakat dengan kawan-kawan dia untuk bawa lori sekali gais! Nasib baiklah hajat pembantu rumah tu tidak kesampaian sebab terkantoi dengan majikannya. Ohmedia ingatkan satu bagasi jer, rupa-rupanya lebih dari lima bagasi.

Antara barang-barang majikan yang pembantu rumah ni ambil adalah beg tangan, pakaian, alat solekan dan lain-lain. Video yang berdurasi 1.02 minit di Twitter itu telah mengundang kemarahan netizen di ruangan komen.

Lepas ni kalau korang nak ambil pembantu rumah, berhati-hatilah. Kalau boleh pasang jer CCTV dekat dalam dan juga di luar rumah. Tweet yang dimuatnaik oleh @Nannaz17 ini telah mendapat 13.4k retweets dan 8k likes di Twitter.

OHMEDIA: SEMOGA PEMBANTU RUMAH INI DIKENAKAN TINDAKAN OLEH PIHAK BERKUASA SEBAGAI PENGAJARAN.

Sumber: Twitter

+ Baca respon pembaca tak suka mencuri di Facebook Oh! Media

Dikuasakan oleh Blogger.