Elizabeth Tan Sekali Lagi Tarik Perhatian Netizen - Oh! Media

OM Leaderboard Ad

Elizabeth Tan Sekali Lagi Tarik Perhatian Netizen


Ohmedia dah lama tak update tentang perkembangan Elizabeth Tan kan? Korang dah tengok belum gambar terbaru yang dimuatnaik oleh Lizzy dekat kolam di Instagramnya? Fuh, makin lama makin cantik Ohmedia tengok.



A post shared by Elizabeth Tan (@elizabethtsm) on
Apa lagi, netizen pun tak senang duduk bila tengok gambar terbarunya. Kalau korang nak tahu, Lizzy sekarang masih lagi shooting untuk filem Mat Bond Malaya. Pergh! Tak sabar nak tengok dia beraksi dalam filem tu. Macam best jer gais.

Ohmedia cuba nak bagitahu korang tentang perkembangan Lizzy jer dan bukannya gambar yang menonjolkan mata korang. Chill lah gais sebab kebanyakannya followers Ohmedia memang sukakan Lizzy, betul tak? Semoga Lizzy terus maju jaya dalam industri seni.


OHMEDIA: LENGGANG-LENGGANG KANGKUNG, KANGKUNG DI TEPI PAYA

Sumber: Elizabeth Tan

+ Baca respon pembaca sukakan Lizzy di Facebook Oh! Media

Dikuasakan oleh Blogger.