Zul Ariffin Kembali Aktif Di Instagram - Oh! Media

OM Leaderboard Ad

Zul Ariffin Kembali Aktif Di Instagram


Terdahulu, nama Zul Ariffin terpalit dengan video panas mirip dirinya yang hangat diperkatakan apabila tersebar satu rakaman video berdurasi 45 saat memperlihatkan seorang lelaki yang dikatakan mirip dirinya berada dalam keadaan berbaring sebelum menunjukkan alat sulitnya kira-kira sebulan yang lepas.

Bagaimanapun, aktor itu telah tampil memberikan keterangan dan mengatakan dirinya sebagai mangsa 'deepfake'. Video tersebut dimuat naik oleh pihak yang tidak bertanggungjawab yang ingin menutup periuk nasi aktor tersebut.

Selepas hampir sebulan menyepi di media sosial, Ohmedia nampak Zul Ariffin menyambut kedatang tahun baru ini dengan membuka semula akaun instagramnya dan kembali 'bersosial'. Zul Ariffin juga ada memuat naik gambarnya di instagram beserta caption "2020 already, Hi guys"A post shared by zul_ariffin (@zul_ariffin) on

Nampaknya kemunculan Zul Ariffin di instagram disambut baik oleh nitezen dengan memberikan komen-komen yang positif. Ada juga peminatnya yang rindu untuk mengetahui perkembangan pelakon itu. Ohmedia harap tak ada lagi hal-hal macamni berlaku. Kesian dekat dorang yang tak bersalah tu. Tak memasal nama jadi buruk.

Sumber: Rotikaya


+ Baca respon pembaca Oh! Media.Oh Youtube

Dikuasakan oleh Blogger.