(Video) Budak Perempuan Nyanyi Lagu 'Mengantuknya Mumia' Tular Sampai Indonesia - Oh! Media

OM Leaderboard Ad

(Video) Budak Perempuan Nyanyi Lagu 'Mengantuknya Mumia' Tular Sampai Indonesia


Korang tengok tak video yang tular di media sosial mengenai seorang budak perempuan berbaju sekolah menyanyikan lagu 'Mengantuknya Mumia' dari Didi & Friends sambil menari. Comel sungguh weh!

Kalau korang nak tahu, video yang dimuatnaik oleh @faxriena di Twitter tular sehingga negara Indonesia okay. Mana taknya, rata-rata netizen turut rasa geram dengan aksi kecomelan dia tau.


Tweet ni telah mendapat 65k retweets dan 63k likes di Twitter. Percaya atau tidak, lagu 'Mengantuknya Mumia' ni memang menghantui semua orang weh. Dengar sekali je, terus dah hafal part chorus tau.

Sumber: @faxriena

+ Baca respon pembaca Oh! Media



Oh! Youtube





Dikuasakan oleh Blogger.