Kisah Inspirasi Pelajar Intern Oh! Media - Oh! Media

OM Leaderboard Ad

Kisah Inspirasi Pelajar Intern Oh! Media


Hai gais! episode seterusnya untuk content kisah inspirasi kali ini Ohmedia bawakan kepada korang semua kisah seorang bekas pelajar intern di Oh! Media, Megat Muhd Azri yang diserap menjadi permanent staff. Kalau korang nak tahu macam mana Megat berjaya tackle admin Oh! Media untuk diserap sebagai permanent staff, korang kena tengok video ni, lebih-lebih student yang tengah buat intern sekarang ni. Dalam video ni pun, Megat ada kongsikan tips intern gaya beliau. So, jom tonton!
Dikuasakan oleh Blogger.