Gadis Ini Berjaya Buktikan Selepas Dihina Ibu Bekas Kekasih - Oh! Media

OM Leaderboard Ad

Gadis Ini Berjaya Buktikan Selepas Dihina Ibu Bekas Kekasih


Ohmedia agak kagum bila tengok kejayaan budak perempuan ni dan dia bangkit selepas dihina ibu bekas kekasih gais! Perkongsian itu dibuat oleh @RozmizaRozman di Twitter baru-baru ini.


Menerusi posting tersebut, Rozmiza mengatakan bahawa bekas kekasih dan keluarganya sering membuatkan dia berasa 'down'. Bukan tu je tau, mak bekas kekasih siap cakap nak menantu yang kerja kerajaan tau.

Mak cik nak menantu GOVERNMENT SERVANT. HAHAHA, kereta tu mahal, awak tu family susah, beli myvi mampu lah

Amboi, demand! Yang Ohmedia tak boleh brain...mak bekas kekasih dia tu boleh menghina Rozmiza lagi gais. Last-last Rozmiza berjaya membuktikan membeli kereta Mercedes weh, bukan Volkswagen. See, kita tak perlu nak menghina seseorang tau. Perempuan ni pantang dicabar.

Tahniah, Rozmiza! Awak berjaya membuktikan kejayaan awak. Ohmedia doakan agar awak dapat jodoh dan ibu bapa mertua yang baik, boleh terima awak seadanya. Haa korang pernah tak alami situasi macam Rozmiza? Cuba share sikit pengalaman korang.

Sumber: @RozmizaRozman

+ Baca respon pembaca Oh! Media



Oh! Youtube

Dikuasakan oleh Blogger.