Header Ads

(Video) Zul Ariffin Tutup Akaun Instagram Sebab Video Lucah Tersebar? Seriously!?


Sis dengar cerita ada satu video lucah yang mirip sangat dengan Zul Ariffin tersebar di media sosial baru-baru ni sehinggakan akaun Instagramnya ditutup buat sementara waktu. Alamak, apa dah jadi ni?


Bila kawan sis tunjuk video tu, memang dia pun gais tetapi tak nak lah share video dengan korang kan. Amboi gatal betul korang! Apapun, kita tunggu jelah penjelasan dari Zul Ariffin sendiri tentang video lucah tu dan kenapa akaun Instagramnya ditutup.

Korang jangan nak memandai-mandai pergi search dekat Google ya? Kita mungkin tak tahu hal yang sebenar. Mungkin tu doppelganger Zul Ariffin?

+ Baca respon pembaca Oh! Media



Oh Youtube




Dikuasakan oleh Blogger.