(Video) Penguin Tak Senang Duduk Bila Tengok Pekerja Zoo Periksa Anaknya - Oh! Media

OM Leaderboard Ad

(Video) Penguin Tak Senang Duduk Bila Tengok Pekerja Zoo Periksa Anaknya


Korang dah tengok belum video yang dimuatnaik oleh page @999Malaysia di Twitter baru-baru ini mengenai dua ekor penguin yang tak senang duduk apabila anaknya diperiksa kesihatan oleh pekerja zoo tu?


Comel sungguh bila tengok reaksi penguin tu sebagai mak ayah. See, penguin pun risau tau dengan keadaan anak sendiri. Sis ingatkan penguin tu kecil je, rupa-rupanya besar juga diorang ni sampai paras lutut.

Rata-rata ramai netizen suka tengok gelagat anak beranak tu dan menyamakan penguin tu seperti dalam kartun animasi, Pingu. Siapa pernah tengok? Legend weh kartun tu time kita kecil dulu. Hehehe.

+ Baca respon pembaca Oh! Media



Oh Youtube

Dikuasakan oleh Blogger.