Video Panas Mirip Artis Popular Tersebar - Oh! Media

OM Leaderboard Ad

Video Panas Mirip Artis Popular Tersebar


Selepas apa yang berlaku kepada pelakon sado, Zul Ariffin, kini pelakon Kamal Adli pula terkena dengan penyebaran video lucah yang menunjukkan wajah menyerupai dirinya.

Disebabkan itu, Kamal Adli telah memberikan respon pantas terhadap video yang tular di Twitter yang menunjukkan rakaman seorang lelaki telah berbogel dan melakukan aksi lucah.


Kamal mengatakan bahawa penyebaran video ini sebagai fitnah ke atas dirinya yang dilihat berniat untuk menutup periuk nasi orang lain.

Benda ni haram, mungkinlah kau tak sedar sekarang tapi di akhirat sebab kau dah buka aib orang, malukan orang. Saya sendiri pun tidak tahu, mungkin sebab ada tak tahu ada ‘scammer’ macam ni… - Kamal Adli.

Kamal juga mengingatkan kepada rakan-rakan yang lain supaya lebih berhati-hati kerana pihak yang melakukan ini mungkin ada menerima bayaran dari pihak lain untuk memburukkan mereka yang ada dikenali. Dalam perkembangan lain, Kamal hanya menyerahkan perkara ini kepada pihak Suruhanjaya Komunikasi Dan Multimedia Malaysia (SKMM) untuk jalankan siasatan.

+ Baca respon pembaca Oh! Media.Oh Youtube


Dikuasakan oleh Blogger.