(Video) Ngeri! Lelaki Jatuh Ditelan Escalator Yang Tidak Berfungsi - Oh! Media

OM Leaderboard Ad

(Video) Ngeri! Lelaki Jatuh Ditelan Escalator Yang Tidak Berfungsi


Pergh! Mengerikan betul apabila sis tengok video yang dimuatnaik oleh @fierza baru-baru ini di Twitter mengenai orang awam menggunakan escalator yang tidak berfungsi sebagai tangga. Aduh, korang tengoklah video dekat bawah ni.


Tak pasal-pasal lelaki tu kena telan woi dengan escalator. Haa kalau korang nak tahu, kejadian ini berlaku di Metro Station, Istanbul, Turkey. So, lepas ni korang janganlah guna escalator kalau dah tahu tak berfungsi okay?

Bukan apa, sis takut nanti terjadi perkara yang tidak diingini macam dalam video tu. Seeloknya korang gunalah tangga ataupun lift kalau dah tahu escalator tak berjalan. Eleh, demi keselamatan korang juga kan?

Walau bagaimanapun, lelaki tu dapat diselamatkan selepas sejam terperangkap dalam tu dan dia dibawa ke hospital kerana mengalami kecederaan ringan.

Sumber: LadBible

+ Baca respon pembaca Oh! Media



Oh Youtube


Dikuasakan oleh Blogger.