(Video) Netizen Terhibur Dengan Video Presentation Pelajar! - Oh! Media

OM Leaderboard Ad

(Video) Netizen Terhibur Dengan Video Presentation Pelajar!


Ini lagu satu video yang dimuatnaik oleh seorang pelajar, @fosfit di Twitter baru-baru ini mengenai video presentation dari Universiti Teknologi Mara Jasin (UiTM Jasin). Aduh, Ohmedia tengok pun berdekah weh!


Part yang paling tak tahan tu...korang tengoklah sendiri. Hahaha! Dalam video tu ada 3 orang lelaki. Yang sorang tu memang jadi lelaki lah, yang lagi dua orang tu pakai tudung siap berjambang lagi tau. Rata-rata netizen turut terhibur dengan video presentation diorang.

Benda yang paling menghiburkan netizen adalah abang yang pakai tudung pink tu siap ada 'aset' weh! Tak pernah Ohmedia tengok pelajar buat video presentation yang berani dan lawak macam tu.

+ Baca respon pembaca Oh! Media



Oh Youtube


Dikuasakan oleh Blogger.