Nenek Berusia 104 Tahun Masih Kuat Lakukan Aktiviti Nelayan - Oh! Media

OM Leaderboard Ad

Nenek Berusia 104 Tahun Masih Kuat Lakukan Aktiviti Nelayan


Wah, tak sangka nenek yang berusia 104 tahun masih aktif melakukan aktiviti nelayan tau! Tak semua orang dapat buat macam ni. Kita yang dah berumur 20-an pun dah merungut time buat kerja...penat tu lah, penat ni lah.

Korang tak rasa jealous ke dengan nenek tu? Menerusi post @amriothmann di Twitter baru-baru ini, rata-rata netizen turut memuji dengan kekuatan nenek tu. Bukan tu je, ada juga mengatakan bahawa nenek tu menjual belacan buatan sendiri di Pulau Langkawi.


Haa kalau korang nampak nenek tu, belilah. Tak mahal pun. Ohmedia doakan agar nenek ni dimurahkan rezeki selalu. Amin. Siapa cakap melayu malas? Ni nenek dah berusia 104 tahun masih bekerja tau!

+ Baca respon pembaca Oh! Media



Oh! Youtube


Dikuasakan oleh Blogger.