Cuba Makan Makanan Kucing Siap Pakej Nasi Goreng, Sorang Brader Ni Beri Review Jujur Mengenainya! - Oh! Media

OM Leaderboard Ad

Cuba Makan Makanan Kucing Siap Pakej Nasi Goreng, Sorang Brader Ni Beri Review Jujur Mengenainya!

Sumber gambar dari tangkapan skrin video Viral Food Crew
Bagi korang yang biasa layan Youtube, tengok content orang review makanan-makanan sedap, tak kisahlah makanan arab ke, western ke korea ke pernah terfikir bagaimana agaknya rasa makanan kucing? Kalau Ohmedia pernah. Tapi tak pernah lah teringin untuk cuba makan. Tapi kalau korang nak tahu macam mana rasanya, tengok video brader review makanan kucing.



Ohmedia tengok brader ni selamba je makan makanan kucing lepas buka penutup tin makanan kucing tu. Reaksi muka pun takda. Cuma dia cakap, rasanya memang rasa seperti ikan cuma baunya yang kurang menyelerakan. Paling tak boleh siap makan dengan nasi goreng gais, pakej! hahaha! Harap brader ni tak sakit perutlah lepas makan makanan kucing tu. Hehehe... Tindakan brader berkenaan mengundang pelbagai reaksi netizen setelah menonton video berkenaan.











Sumber: Amazing Nara

+ Baca respon pembaca Oh! Media.



Oh Youtube

Dikuasakan oleh Blogger.