Shuib Sepahtu Masuk Hospital! - Oh! Media

OM Leaderboard Ad

Shuib Sepahtu Masuk Hospital!


Alamak! Nampaknya Shuib Sepahtu dimasukkan ke dalam sebuah hospital. Hmm agak-agaknya kenapa lah tu ya? Perkongsian itu dibuat melalui di laman Instagramnya, @shuibsepahtu beberapa jam yang lalu.



A post shared by Shuib Sepahtu (@shuibsepahtu) on
Semoga cepat sembuh, Shuib! Sepertimana yang korang tahu, sis semalam baru je post pasal Shuib marah dengan hospital swasta, Prince Court Medical Centre di Kuala Lumpur disebabkan servis yang teruk.

Akhirnya tumbang...REHAT SOEB

Baca: "FIRST AND LAST! BAD SERVICE!!!" - Shuib Sepahtu

Korang tekan je link dekat atas tu. Sampai sekarang sis pun tak tahu kenapa Shuib memuatnaik status di Twitternya semalam. Apapun, kita fikir benda yang baik je lah okay?

+ Baca respon pembaca Oh! Media



Oh Youtube



Dikuasakan oleh Blogger.