"Aku Geram Betul Kalau Nak Pergi Cimb Senawang Ni! Parking Ada Tapi..." - Netizen - Oh! Media

OM Leaderboard Ad

"Aku Geram Betul Kalau Nak Pergi Cimb Senawang Ni! Parking Ada Tapi..." - Netizen


Baru-baru ini, seorang pengguna yang bernama @AfzanAbuBakarr memuatnaik satu tweet di Twitternya menunjukkan ketidakpuasan hati terhadap peniaga yang berniaga di tempat letak kereta. Hmm mana tak marah weh bila kau nampak tempat letak kereta banyak yang kosong tetapi ramai orang berniaga dekat situ.


Ada pula seorang pengguna yang bernama @adisyhmi ni marah balik perempuan tu. Adik, kalau peniaga tak berniaga di tempat letak kereta...orang tak marah dik. Tempat letak kereta tu khas untuk kereta, bukan untuk tapak perniagaan. Tak pasal-pasal netizen dah kecam adik balik.

Sis mengaku dekat Senawang memang susah nak dapat parking. Lagi-lagi kalau time weekend. Fuh! Sampaikan sis pun dah malas nak pergi situ sebab ramai sangat orang weh!

+ Baca respon pembaca Oh! Media



Oh Youtube

Dikuasakan oleh Blogger.