Header Ads

(Video) Isteri Sufi Rashid Lari Daripada Ibunya Ketika Hendak Bersalaman Di Majlis Perkahwinan


Korang kenal tak penyanyi yang berasal dari Singapura iaitu Sufi Rashid? Baru-baru ni ibunya, Irma Mahamud berkongsi sebuah video majlis perkahwinan Sufi di Facebook. Memang viral di social media disebabkan isterinya!


Kalau korang tengok video tu, korang akan nampak isteri Sufi cuba nak melarikan diri ketika ibu Sufi datang untuk bersalaman dan mencium anaknya. Eh eh? Tu kan mother-in-law awak kak oi! Kenapalah buat macam tu.



Sekarang, semua orang ingat awak ni tak menghormati mak mentua awak tau tetapi sis dengar sebelum ibu Sufi nak masuk majlis tu, dia dan adik-beradik Sufi dihalang oleh beberapa pihak sehingga ibunya mendakwa dilayan seperti seorang penjenayah.



Tak baik tau buat ibu sendiri macam tu sebab restu daripada ibu dan ayah adalah penting untuk kebahagiaan kita. Walau bagaimanapun, ibu Sufi rasa kecewa dengan perangai menantu disebabkan dapat layanan macam tu.

Sumber: Irma Mahamud

+ Baca respon pembaca Oh! Media.



Oh! Youtube

Dikuasakan oleh Blogger.