(Video) Anak Nubhan Terkunci Di Dalam Kereta? Alamak! - Oh! Media

OM Leaderboard Ad

(Video) Anak Nubhan Terkunci Di Dalam Kereta? Alamak!


Ibu bapa mana yang tak cuak apabila anak dia sendiri terkunci di dalam kereta. Kalau anak dah besar panjang masih okay lagi, kalau yang kecil? Pergh! Sis tak boleh bayangkan kalau terjadi dekat diri sis sendiri.

Cuak weh! Macam tulah Nubhan Ahamad mengalami situasi tersebut baru-baru ini disebabkan anak sulungnya yang bernama Aafiya Kamilia terkunci di dalam keretanya. Anak dia masih kecil lagi gais, budak tu pun masih tak faham lagi apa kita suruh.

Nasib baik lah Nubhan dapat buka selepas 15 minit, kalau tak dia terpaksa pecahkan cermin kereta dia. Alhamdulillah, semuanya selamat. Haa kalau korang nak tahu, anak Nubhan terkunci di dalam kereta sebab masa tu Nubhan nak ambil barang kejap dalam rumah.


So anak dia tertekan lock dan tak tahu nak unlock balik. Sis nak pesan kepada ibu bapa, jangan tinggal anak yang masih kecil di dalam kereta walaupun sekejap. Bahaya! Kalau dah besar gedabak tu tak apa, dia boleh survive tetapi bahaya juga kalau dia tertidur kan.

+ Baca respon pembaca Oh! Media.



Oh Youtube!




Dikuasakan oleh Blogger.