"Terpulang Untuk Orang Luar Membuat Andaian " - Mira Filzah - Oh! Media

OM Leaderboard Ad

"Terpulang Untuk Orang Luar Membuat Andaian " - Mira Filzah


Setiap kali Mira Filzah memuatnaik gambarnya bersama seorang lelaki, mesti netizen membuat andaian sendiri kan? Lepas tu mulalah netizen gabungkan nama Mira dengan lelaki tersebut. Haih, macam-macam karenah lah korang ni! Hehehe.

Baru-baru ini, Mira memuatnaik gambar bersama Caprice di Instagram sampaikan ada yang mendoakan diorang berdua ada jodoh. Amboi! Mira pun sendiri berkata terpulang kepada korang semua nak buat andaian sendiri sebab dia akan act profesional apabila berkaitan dengan kerja.


Haa macam ni lah artis yang kita nak! Dah lah kurang kontroversi, suka buat hal sendiri. Patutlah Mira jadi Bintang Paling Popular untuk ABPBH32 tahun ni. Dia memuatnaik gambar bersama Caprice pun sebab dia kan ada berlakon dalam muzik video, Baby Sayang.

Mungkin itu cara dia nak promosi lagu tersebut. Samalah sebelum ni dengan Remy Ishak dan Ungku Ismail sebab dia hanya nak promosi drama yang dia berlakon je. Sebab itulah ramai jadi peminat Mira Filzah kan? Hehehe. Apapun, sis doakan Mira agar terus berjaya di dalam industri seni. Amin!

Sesiapa sahaja bebas membuat andaian berdasarkan gambar yang dikongsi di media sosial. Selain Caprice, saya juga dikaitkan dengan Ungku Ismail apabila kami berlakon bersama. Saya faham dan perkara ini tidak dapat dielakkan selagi saya masih sendiri. Terpulang untuk orang luar membuat andaian kerana saya profesional apabila membabitkan soal kerja. Sebelum ini, jadual kerja saya tidak mengizinkan, biarpun saya tidak perlu lama berada di lokasi penggambaran itu. Namun, memikirkan bahagian awal video muzik itu menggunakan suara saya yang diambil menerusi sesi Live di Instagram, sedikit masa lalu, saya terima juga tawaran itu. Saya tidak rasa punya bakat dalam bidang nyanyian. Cukuplah saya menjadi pelakon dan pengacara kerana saya sedar kemampuan diri.

Sumber: Berita Harian

+ Baca respon pembaca Oh! Media.



Oh Youtube!




Dikuasakan oleh Blogger.