Shawn Mendes Dedah Tarikh Mula Bercinta Dengan Camila Cabello! - Oh! Media

OM Leaderboard Ad

Shawn Mendes Dedah Tarikh Mula Bercinta Dengan Camila Cabello!


Siapa je tak kenal pasangan yang menyanyikan lagu Senorita ni? Setiap kali buka radio mesti dengar, I love it when you call me señorita...I wish I could pretend I didn't need ya...But every touch is ooh la la la...It's true, la la la, betul tak gais?

Sepertimana yang korang tahu, Shawn Mendes dan Camila Cabello memang bercinta in real life pun. Yang lebih mengejutkan baru-baru ini, Shawn mendedahkan tarikh bila diorang start bercinta tau.

Wow! Dah hampir 4 bulan rupanya. Sis dapat tahu berita ni pun melalui sebuah post di laman Twitter. Rata-rata peminatnya selepas mendengar jawapan Shawn, respon diorang adalah "Awwww". Supportive sungguh ya!

+ Baca respon pembaca Oh! Media.



Oh Youtube!



Dikuasakan oleh Blogger.