Header Ads

(Video) Mira Filzah Terima Lamaran Caprice? Wow!


Alahai, nampaknya impian Caprice bersama Mira Filzah akhirnya tercapai gais! Padahal Caprice just nak prank Mira je, tak sangka pula Mira respond macam 'terima' lamaran daripada Caprice. Baru-baru ini, Caprice memuatnaik sebuah videonya di Instagram semata-mata nak prank Mira.



A post shared by Caprice (@capriceofficial) on
Eh eh, siapa prank siapa ni? Apa salahnya kalau diorang ni together kan? Macam sesuai je kalau diorang ni bersama hehehe tunggu apa lagi, Caprice? Mira dah bagi green light tu, dah boleh hantar rombongan ke rumah Mira.


Apapun, kita doa jelah yang baik-baik untuk mereka berdua kalau ada jodoh dan nampaknya korang pun dah tak ada peluang untuk dapatkan Mira. Jangan broken okay! Caprice dah menang gais dapatkan Mira Filzah. Fuh.

+ Baca respon pembaca Oh! Media.



Oh Youtube!




Dikuasakan oleh Blogger.