3 Kali Tersungkur Dekat Atas Pentas Dewi Remaja? Alamak! - Oh! Media

OM Leaderboard Ad

3 Kali Tersungkur Dekat Atas Pentas Dewi Remaja? Alamak!


Korang pernah tak tersungkur depan orang ramai bila korang pakai kasut tumit tinggi? Sis dah tak nak pakai kasut tumit tinggi ni sebab boleh menyeksakan dan melecetkan kaki gais! Bukan tu je tau, high heels pun boleh buat kita terjatuh tau. Malunya!


Macam tu lah berlaku dekat peserta Top 20 Dewi Remaja 2019 iaitu Farzana Zainul baru-baru ni. Dia tersungkur sebanyak 3 kali gais semasa dia buat catwalk dekat atas stage. Dah lah tengah live pula tu, aduh!


Kalau sis berada di tempat Farzana Zainul, sis tak ada mood dah nak buat catwalk tetapi Farzana ni masih tersenyum even dah jatuh 3 kali. Walau bagaimanapun, Farzana tidak dapat memasuki Top 12. Tak apalah Farzana. Apapun, get well soon!


+ Baca respon pembaca Oh! Media.



Oh Youtube!








Dikuasakan oleh Blogger.