Header Ads

Sufian Suhaimi Mengambil Anak Angkat Sebagai Pelengkap Hidup


Tahniah kepada Sufian Suhaimi sebab ada ahli baru dalam keluarganya. Baru-baru ini, Baby Pian ada memuatnaik beberapa keping gambar bersama anak angkatnya, Faeq Razeeq. Alahai comelnya dia dengan Ayah Yan.



SUFIAN AMBIL ANAK ANGKAT Bismillahirrahmanirrahim. Saya rasa tajuk diatas dah cukup untuk menyampaikan cerita apa yang ingin dikongsi. Pertama sekali, saya bersyukur dengan nikmat hidup ini. Allah cukup pemurah dalam melimpahkan rezeki kepada saya, begitu juga kepada yang lain. Usia 27 tahun bagi saya bukanlah terlalu muda untuk memikul tanggungjawab. Selain ibu ayah, keluarga, saya memerlukan tujuan untuk bekerja lebih kuat. Banyak masa saya gunakan untuk mencari perasaan apa yang kurang selama ini. Of course, I’ve been spending a lot of time talking to Allah. Semua saya ceritakan. Ada juga rakan-rakan yang menjadi pendengar setia saya. Tapi bila jumpa kawan yang dah ada anak ni, rasa tu lain, rasa penuh. Theres something special about babies. When they’re around, i feel complete. Mungkin belum masanya untuk tamatkan zaman bujang, tapi i can feel this is the perfect time to have one anak angkat, itu juga satu rezeki. Welcome to my life, Faeq. Ayah Yan sayang @babyfaeq tau.
A post shared by Sufian Suhaimi 🇲🇾 (@sufiansuhaimi_) on

Sufian memberitahu bahawa mungkin belum tiba masanya dia nak menamatkan zaman bujang tetapi dengan kehadiran anak angkatnya, hidupnya berasa sangat complete. Alhamdulillah, sis suka tengok gelagat diorang. Comel sungguh!

+ Baca respon pembaca Oh! Media.



Oh! Media Makan




Dikuasakan oleh Blogger.