Header Ads

Erra Fazira Dan Yusry KRU Bertembung Semula? Biar Betul!?


Fuh, macam tak percaya je Erra Fazira dan Yusry KRU bertembung semula dalam rancangan All Stars Buka Panggung tetapi sis sangat salute dengan Erra sebab dia bersikap profesional untuk bekerjasama dengan ex husband dia, Yusry. Bagus lah artis macam ni!



Kita dalam satu industri, pusing-pusing akan bersua juga sama ada satu skrin atau satu majlis. Kami sudah biasa terjumpa dan tak menjadi apa-apa isu pun bagi saya. Apatah lagi, masing-masing sudah ada kehidupan sendiri dan gembira dengan jalan yang terpilih. Pendekatan saya, apa yang tinggal hanyalah memori lama dan ia tidak menjejaskan apa-apa. Saya percaya bahagian Yusry pun sudah matang dan tak ada yang tercuit mana-mana.

Sumber: Astro Gempak

+ Baca respon pembaca Oh! Media.



Oh! Media Makan





Dikuasakan oleh Blogger.