Header Ads

"Bod*h Punya Perempuan Dah Tet*k Loyot" - Netizen


Baru-baru ini, Fathia Latiff memuatnaik beberapa gambarnya sempena hari jadi yang ke-32. Oh sebelum sis teruskan topik pada hari ini, sis nak ucapkan selamat hari jadi kepada Fathia Latiff yang dah masuk 32 tahun! Fuh, tak apa. Masih muda lagi hehehe tetapi yang tak bestnya dia kena kecam teruk dengan netizen di social media sebab memakai baju yang menjolok mata.



A post shared by Nur Fathia 🌈 (@fatiyalatiff) on

Kang sis cakap biarlah dia nak pakai apa, tak pasal-pasal pula sis pun kena kecam. Time dia sambut birthday tu, dia mengenakan tube berwarna emas yang bling bling, jacket yang berwarna hijau muda dan seluar hitam. Dia macam tahu je netizen nak kecam dia, patutlah dia off comment siap-siap.



A post shared by Nur Fathia 🌈 (@fatiyalatiff) on

Ya lah, betul juga cakap netizen. Pakaian tu sebenarnya tak sesuai dengan imej perempuan sebab nampak bahagian dadanya. Sexy sangat! Sis lagi suka kalau Fathia Latiff memakai hijab sebab nampak lebih cantik. Apapun kita doakan jelah yang baik-baik supaya one day nanti dia akan kembali berhijab seperti dulu. Amin.

Sumber: mStar

Sumber: mStar

+ Baca respon pembaca Oh! Media.



Oh! Media Wayang

Dikuasakan oleh Blogger.