Header Ads

Cristiano Ronaldo Pun Terkejut Tengok Peha Macam Ni!


Korang ni spoil mood betul lah, ada je dengki tak boleh tengok orang lebih sikit kan? Hahaha sis terhibur betul baca komen makcik pakcik bawang di salah satu gambar ahli DeFam iaitu Azira Shafinaz. Amboi korang, mulut tu nak kena letak cili dulu ke baru nak stop kecam orang? Sedap je mengata orang ya.


Ada pula korang nak sama kan dia dengan kaki Cristiano Ronaldo lah peha ayam lah dan macam-macam lagi. Tak baik tau kata macam tu sebab suka hati dia lah nak pakai dress apa pun sempena KLFW2019 hari tu. Lawa je sis tengok?


Kang kata peha kecil sangat macam tiang, body shaming pula kan. Apapun, kita doa jelah yang baik-baik untuk Azira Shafinaz. Mungkin pada satu hari nanti Azira terbuka hati nak berhijab kan? Yang penting, DeFam terbaik gais!

+ Baca respon pembaca Oh! Media.



Oh! Media Wayang



Dikuasakan oleh Blogger.