Header Ads

The Rock Sah Menjadi Suami Kepada Lauren Hashian


Siapa je tak kenal The Rock yang masuk WWE dulu dan sekarang dia dah jadi pelakon yang terkenal. Tahniah sis ucapkan kepada Dwayne Johnson @ The Rock atas perkahwinannya bersama Lauren Hashian. Haa akhirnya kahwin juga, sis ingat dia dah lama berkahwin. Ya lah dia dah ada anak-anak kan so what do you expect? Rupa-rupanya dia baru nak berkahwin gais pada usia 47 tahun.


Orang barat biasanya macam tu sebab mostly diaorang akan ada anak dulu baru diaorang berkahwin tetapi ada juga yang berkahwin dulu baru diaorang ada anak. Apapun, semoga diaorang berkekalan hingga ke akhir hayat. Sis tengok life dia pun bahagia je dia dengan isteri bersama anak-anaknya.

+ Baca respon pembaca Oh! Media.



Oh! Moto Vlog

Dikuasakan oleh Blogger.