Header Ads

"Patuhi Hak Dia Dan Jangan Terlalu Control Suami" - Nora Ariffin


Dah banyak kes curang kita dengar kan? Mostly kes curang ni disebabkan orang ketiga tau but bukan sebab tu je, kadangkala isteri ni sampai terlalu control sangat si suami. Nak buat apa pun tak boleh, betul tak gais?

Nak bertanya atas sebab urusan kerja tak boleh, nak berjumpa dengan client tak boleh dan macam-macam ragam lagi lah. Kita sebagai perempuan ni janganlah selalu bersangka buruk, kita kena husnudzon okay?


Baru-baru ini, Nora Ariffin ada berkongsi gambarnya di Instagram dan memberi pesan kepada pengikutnya supaya jangan terlalu control suami dan mematuhi haknya. Sis setuju dengan pesanan Nora!

+ Baca respon pembaca Oh! Media.



Oh! Moto Vlog




Dikuasakan oleh Blogger.