Header Ads

"Tak Manis Lah Kak Tengok Akak Pakai Seluar Ketat Macam Tu" - Netizen


Sejak kebelakangan ni asyik nama Mira Filzah je naik kan? Tak habis-habis dia, haih nak buat macam mana. Nama dia semakin naik di dalam industri, siapa je tak suka muka yang ala-ala baby face tu.

Korang tengok tak dia berlakon dalam drama Sweet Dreams jadi perempuan bisu tu? Cutenya lah dia tu. Baru-baru ni, dia ada upload gambar bersama barisan pelakon Sweet Dreams di Instagram.


Cara pemakaiannya macam dah berubah je, dah tak macam dulu tau sebab dulu boleh consider lagi tetapi dalam gambar tu, dia macam pakai seluar kulit ketat. Mana taknya, memang kena kecam lah ceritanya.


Seluar tu pun memang nampak bentuk kaki Mira dan rata-rata ramai netizen berasa kecewa dengannya sebab dulu imej dia tak macam tu pun. Masih menutup aurat dan memakai tudung tutup dada.

+ Baca respon pembaca Oh! Media.



Oh! Moto Vlog




Dikuasakan oleh Blogger.