Header Ads

Elizabeth Tan Berangan Nak Kahwin Tahun Depan Tapi Takda Bakal Suami?


Hari tu mengamuk kat Twitter cakap lelaki semua sama huhuhu sekarang dia berangan pula nak kahwin tahun depan sebab tarikh cantik 20.02.2020 tetapi dia tak ada calon suami lagi. Hmm. Korang sudi nak jadi suami dia tak?

Dia ni masih single lagi gais sebab dia busy fokus dengan kerjayanya, so dia tak ada masa nak cari boyfriend. Disebabkan itu, dia pernah terfikir nak cari boyfriend di media sosial. Mungkin dekat Instagram atau Twitter ke takpun yang aplikasi yang paling famous, Tinder. Hahaha.

Saya rancang untuk kahwin pada tarikh itu. Tapi saya tiada calon lagi. Apa pun kenalah cari supaya dapat capai target langsung pada date itu. Bagi saya tarikh tersebut cukup cantik dan rasanya pasti ramai juga yang akan pilih tarikh itu. Lagi pula ia hanya hadir sekali dalam hidup kita kan. Tak ada kekasih lagi. Saya jarang keluar rumah. jadi usaha untuk dapatkan teman lelaki itu agak sukar. Bayangkan sampai saya terfikir untuk mempunyai aplikasi mencari teman di media sosial.

Haa apa lagi? Cubalah pikat hati si Lizzy ni. Manalah tahu rezeki korang jadi boyfriend dia kan? Kesian dia sampai tak ada masa nak cari boyfriend sebab busy dengan kerja. Hmm

+ Baca respon pembaca Oh! Media.



Oh! Makan

Dikuasakan oleh Blogger.