Header Ads

"Buah Kecik Pun Nak Tayang, Post Dekat IG Pandai Pula Off Komen" - Netizen


Dah lama kita tak tengok Ainul Aishah berlakon dekat televisyen kan? Baru-baru ini, dia ada upload gambar terbarunya tau di Bali, Indonesia dekat Instagramnya. Ramai betul netizen kecam dia hahahaha.


Mana taknya, Ainul Aishah pergi upload gambar seksi yang menampakkan buah dada. Jangan cakap dia tak payung pula. Dia dah bagi free dah tu, memang minta kecaman lah ceritanya daripada netizen. Dah kalau taknak kena kecam, lebih baik simpan gambar tu sendiri sebagai privasi. Betul tak?


Makin ramai artis Malaysia dah berani memakai pakaian yang dedah sana sini. Dulu elok je tutup berlitup, tak ada lah seteruk macam sekarang. Apapun, kita doakan jelah yang baik-baik untuknya supaya dia berubah pada satu hari nanti. Amin.

+ Baca respon pembaca Oh! Media.



Oh! Makan

Dikuasakan oleh Blogger.