Header Ads

Bekas Tunang Suka Control Syafie Naswip? Biar Betul!?


Sampai sekarang masih tak ada pengakuan dari Syafie Naswip berkaitan dengan isu dia memukul bekas tunangnya, Aishah Azman sebab Syafie bengang bila dia dituduh seorang gay. Hmm.



Tetapi baru-baru ni ada seseorang netizen berani muncul untuk mendedahkan pasal diaorang berdua ni. Sis pun tak tahu dia tu siapa. Dengar cerita Aishah tu suka control Syafie daripada contact dengan saudara angkatnya.


Bukan itu je, kemungkinan hari tu diaorang bergaduh sikit je. Last-last Syafie naik angin sampai dia tak sengaja tampar muka Aishah sebab Aishah ni suka bawa menjaja cerita dekat orang lain yang Syafie ni gay.


Kesian pula Syafie bila sis tengok. Selama ni mana ada cerita buruk pasal dia. Elok je dia sepanjang dia berada dalam industri ni. Betul tak gais? Rasa-rasanya orang yang betul-betul kenal Syafie je tahu perangai dia.


Ada juga netizen mengatakan yang Aishah ni tak logik bila bercerita pasal Syafie ni pukul dia sampai kesan lebam tetapi tak ada bukti sebab Syafie dah padam. Aikk? Entah-entah Aishah ni reka cerita je sebab dia tak ada bukti yang kukuh.


Syafie ni bukan saja-saja nak pukul anak dara orang sampai dia hilang kawalan. Mungkin ada bersebab tu sampaikan dia sendiri yang nak serah diri dekat polis tau sebab dia rasa bersalah sangat buat macam tu, bukan sebab ada waran tangkap pun.

+ Baca respon pembaca Oh! Media.



Oh! Moto Vlog








Dikuasakan oleh Blogger.