Header Ads

"Bagi Ceramah Motivasi Tapi Pakaian Ketat Sendat Padat" - Netizen


Baru-baru ini Janna Nick ada upload satu video yang dia tengah bagi ceramah dekat student. Dia share pengalamannya bekerja pada usia 14 tahun dan lepas dia habis sekolah pada pukul 1 petang, dia terus berangkat ke tempat kerja yang bermula pada pukul 4 petang sampailah 10 malam.

Hmm. Dulu dia ni tak buat kerja sekolah ke? Tak penat ke balik dari sekolah terus pergi kerja? Sis pun terfikir gak. Okay back to the topic! So dia ni pun berpesan lah dekat student yang kita tak boleh membuat kesilapan kalau nak berjaya di usia yang muda.


Ingatkan apa yang di share oleh Janna Nick ni, netizen akan puji tetapi lain pula jadinya. Hmm kena kecam teruk. Korang bukan tengok cara dia menyampaikan ceramah tu pun tetapi focus dekat benda lain pula sebab dia pakai pakaian yang ketat sendat dan padat weh.


Janna Nick pun satu, dah tahu nak bagi ceramah dekat student, pakai lah baju yang sopan sikit. Kan dah kena kecam teruk dengan netizen. Lepas ni jangan buat macam tu lagi tau? Apapun, semoga apa yang disampaikan Janna tu akan dijadikan inspirasi untuk anak muda di luar sana.

+ Baca respon pembaca Oh! Media.



Oh! Moto Vlog





Dikuasakan oleh Blogger.