Header Ads

Mawi Ditahan Di Hospital


Baru-baru ni sis dengar Mawi AF kena warded di sebuah hospital swasta sebab tekanan darah tinggi. Dia memberitahu asalnya dia nak buat rutin check up je, last-last kena tahan pula sebab bacaan tekanan darah dia tinggj. Aduh.


Saya ke hospital untuk pemeriksaan rutin, tidak sangka tekanan darah mencanak sampai 200 lalu doktor nasihatkan saya berehat dalam wad untuk pemantauan. Saya agak terkejut juga tetapi Insya-Allah, keadaan sudah bertambah baik. Doakan ya.

Mawi pun tak pasti apa sebabnya sampai dia jadi macam tu memandangkan sebelum ni dia okay je sebelum dia pergi ke hospital. Apapun, semoga cepat sembuh ya Mawi?

+ Baca respon pembaca di Oh! Media.



Oh! Makan

Dikuasakan oleh Blogger.