Header Ads

Ammar Alfian Pergi Bercuti Semasa Isteri Sakit Di Hospital? Biar Betul!?


Makin banyak kes macam ni dekat Malaysia isu orang ketiga ya? Sis tak sangka Ammar Alfian sanggup buat wife dia macam ni. Dia tak fikir perasaan isteri dia dan anak dia ke? Ya Allah, kalau sis dapat lelaki macam ni...mahunya kena tumbuk dekat muka bagi dia sedar sikit apa dia buat tu salah.

Sis respect dengan wife dia sebab berani menyuarakan hak untuk diri sendiri. Ya lah, isteri mana yang suka lelaki kaki penipu kan? Sekali buat memang boleh maafkan, tetapi korang kena ingat...perempuan ni tak akan lupa apa yang korang dah buat. Mungkin selepas itu para isteri ada trust issues dekat suami.

So korang jangan lah nak blame perempuan tak boleh move on lah apa lah. Okay back to the topic! Nampaknya Ammar Alfian dan wife dia, Nelissa Nezam tak boleh nak berbaik semula dan diaorang berdua memang dah tak tinggal sebumbung dah.

This is exactly why I will never get back together with this scum. He has zero respect for me or the baby. Cheats on me. Abandoned me for a holiday while I was hospitalized. Gets caught dm-ing another girl during my baby shower. Comes back and thinks he can claim me? I don't think so honey. Posting photos will of us will not make me come back. He is currently using this against me to get me to see him. I will not succumb to your lies and games. Just leave me the fuck alone.

Baru-baru ini, wife dia ada upload di Instagram pasal suami dia. Naik hantu weh dengan laki dia! Mana taknya, orang tu dah lah bengang dengan suami dia, suami dia pula asyik post gambar dengan wife dia. Kononnya dah berbaik lah kan.



A post shared by Nelissa Nezam (@nelissanezam) on

Last-last wife dia up pasal laki dia kantoi direct message dengan perempuan lain time baby shower wife dia. Dan paling sis cannot brain, laki dia pergi bercuti semasa wife dia sakit di hospital. Kurang ajar betul lelaki macam ni!


Atleast appreciate lah wife tu, dia dah penat lahirkan anak awak. Bertarung nyawa sebab nak lahirkan zuriat apa semua. Ni awak berseronok di luar sana. Amboi, ni yang nak kena pulas telinga ni! Apapun, sis doakan yang terbaik untuk Nelissa Nezam.

+ Baca respon pembaca di Oh! Media.



Oh! Makan


Dikuasakan oleh Blogger.