Header Ads

(Video) Gadis Ini Tampil Mohon Maaf Selepas Tegur Abang Motor


Macam-macam gelagat rakyat Malaysia yang kita dapat lihat sempena Hari Raya ni. Ada mereka yang berkongsi gambar bergambar bersama anak-anak yang lasak, ada yang berkongsi pengalaman beri duit raya dan ada juga gelagat yang tak disangka-sangka berlaku yang banyak dikongsikan di dalam media sosial.

Ini juga merupakan antara perkongsian video yang viral di Twitter apabila ada seorang wanita dilihat sedang merakam wajahnya di tepi tingkap kereta dan kemudian menegur penunggang motosikal sehingga hampir berlaku kemalangan. Apa agaknya yang ditegur gadis tu sampai jadi macam tu?

Tanpa disangka-sangka, penunggang motosikal itu turut menegurnya kembali dan tak pasal-pasal pulak hampir acc1dent dek kerana leka melihat cik adik yang manis tu. Cinta pandang pertama mungkin, nasib baik tak jadi apa-apa.

Melalui perkongsian terbabit, gadis terbabit turut memohon maaf dengan menulis "Buat abang yang hampir eksiden tu, saya minta maaf", katanya.



Sumpah lepasni tak buat mcm ni dah, sorry semua orang.

Gadis yang dikenali sebagai Kamila itu turut dilihat berasa sedih apabila ramai yang mengatakan lelaki terbabit hampir eksiden selepas melihat giginya yang agak 'berterabur'. Tak pasal-pasal gigi adik ni jadi penyebab.


Oh! Media: Walaupun kejadian ni agak lucu, tapi kami nasihatkan agar penunggang-penunggang motosikal, terutama kaum lelaki lebih berhati-berhati selepas ini. Nanti tak pasal-pasal raya dalam hospital masa raya. Lepas ni, bagi signal, berhenti tepi dan baru tegur ok. Agitew!


+ Baca Respon Pembaca di Facebook Oh! Media.

Powered by Blogger.