Header Ads

Mario & Sonic At The Olympic Games Tokyo 2020 Akan Dilancarkan Pada NovemberAkhirnya permainan Mario & Sonic At The Olmpic Games Tokyo 2020 diumumkan secara rasmi oleh Nintendo dan akan dilancarkan pada November ini di Switch. Permainan ini diwujudkan berdasarkan Sukan Olimpik yang akan berlangsung di Tokyo pda 2020.

Untuk pengetahuan korang, pelbagai watak daripada siri permainan Mario dan Sonic sebelum ini di bawa masuk dalam permainan baru ini. Antara acara sukan yang terdapat dalam permainan ini ialah karate, lumba lari, papan luncur, tinju dan sebagainya.


Tarikh pelancaran rasmi untuk permainan ini masih belum diumumkan. Walaubagaimanapun, ianya dijadualkan keluar pada bulan November. So sementara menunggu permainan ini dilancarkan korang boleh lah ke Oh Media Gaming untuk bermain Super Mario di Nintendo Switch kami. Banyak yang disediakan OMG hanya untuk korang merasai sendiri pengalaman bermain permainan elektronik seperti Playstation 4, Nintendo Switch, Xbox, Racing Simulator, NesClassic dan banyak lagi.

So, korang yang belum lagi sampai OMG tu boleh terus search Google Maps atau Waze "Oh Media Gaming" dan ikuti kami di Facebook Oh Media Gaming - OMG dan Instagram @ohmediagaming.
Powered by Blogger.