Header Ads

"Kehidupan Kami Berubah Sejak Kehadiran Anak Comel Ini" - Rihana Oksana Petra


Pastinya umum sedia maklum bahawa Sultan Kelantan, Sultan Muhammad V dan isteri baginda, Rihana Oksana Petra selamat dikurniakan putera sulung pada Ramadan lalu. Berita gembira itu dikongsi sendiri menerusi Instagramnya @rihanapetra dan memaklumkan bayi diberi nama Tengku Ismail Leon Petra Tengku Muhammad V Faris Petra itu dilahirkan pada 21 Mei 2019.

Terbaru Oksana mengucapkan terima kasih dan amat senang hati apabila membaca komen-komen serta ucapan ikhlas para pengikut keluarga diraja itu selepas beliau selamat melahirkan seorang putera. Malah turut dikongsikan kehidupan baginda dan dirinya berubah sejak dianugerahkan putera comel itu.

View this post on Instagram

21 May 2019 - the Day, when my life was divided into "before" and "after". Everything that I was told about the changes occurring with a woman after the birth of a baby is true. This love is special. These feelings are completely new. I am greatful to Allah and my husband for our son. Now there are three of us. Thank you for choosing our family, Tengku Ismail Leon Petra Bin Tengku Muhammad V Faris Petra 21.05.2019- день, когда моя жизнь разделилась на "до" и "после". Все, что мне рассказывали об изменениях, происходящих с женщиной после рождения малыша - чистая правда. Эта любовь- особенная. Эти чувства- совершенно новые. Я благодарна Всевышнему и мужу за нашего сына. Теперь нас трое. Спасибо за то, что выбрал нашу семью, Тенку Исмаил Леон Петра Бин Тенку Мухаммад V Фарис Петра

A post shared by Rihana Oksana Petra (@rihanapetra) on


"Kepada semua pengikut pengikut saya yang dihormati, jutaan Terima Kasih diucapkan ke atas komen-komen anda. Saya amat senang hati apabila membaca ucapan ikhlas dari anda semua. Kehidupan kami berubah sejak kehadiran anak comel ini.

"Alhamdulillah, sekarang kami adalah keluarga yang bahagia dan sifat kekeluargaan penting dalam kehidupan kita semua. Oleh itu, diharap kita sama-sama menjaga keluarga kita dan juga satu sama lain. Dan semoga kita dan ahli keluarga kita terus sihat sejahtera dan sentiasa dilindungi dan dirahmati Allah SWT," tulisnya.

Kini IG rasmi tersebut yang mula dibuka sejak 4 Jun lalu telah mempunyai lebih 163,000 pengikut dan perkongsian terbaru itu juga telah mendapat lebih 18,000 views selepas tujuh jam dimuat naik. Dalam perkongsian terdahulu, Oksana juga menceritakan serba sedikit pengalaman sepanjang tempoh sembilan bulan mengandung.

Dikuasakan oleh Blogger.