Header Ads

Dragon Ball Z " Kakarot" Telah Diumumkan Secara RasmiBandai Namco Entertaimnent telah mengumumkan permainan aksi RPG baru iaitu Dragon Ball Z "Kakarot" di E3 2019. So untuk korang yang suka layan cerita Dragon Ball masa kecil dulu boleh dapatkan permainan ini bila sudah dilancarkan nanti. Mimin tak sabar nak beli dan menggunakan watak Goku untuk melawan Frieza.

Untuk pengetahuan korang, Dragon Ball Z "kakarot" adalah permainan aksi di mana pemain akan menggunakan watak utama iaitu Goku untuk menjelajah di Alam Dragon Ball. Jalan cerita seakan sama seperti cerita Dragon Ball Z yang pernah korang layan masa kecil di Televisyen dulu.


Dragon Ball Z "Kakarot" dijadualkan keluar pada awal 2020. So sementara korang tunggu permainan ini keluar boleh lah luangkan masa korang untuk bermain pelbagai permainan dan konsol di Oh Media Gaming. Untuk korang yang belum pernah lagi sampai OMG tu boleh terus search Google Maps atau Waze "Oh Media Gaming" dan ikuti kami di Facebook Oh Media Gaming - OMG dan Instagram @ohmediagaming.


Powered by Blogger.