Header Ads

Parkson Buat Promosi Serendah RM39 dan Beli 2 Pada 1 Harga Untuk Bag Dan Aksesori Berjenama!!


Mesti ramai akak-akak yang tengah pening mana nak cari handbag baru untuk pakai raya ni kan? Korang yang lelaki pun jangan pening mana nak cari sebab promosi ni bukan untuk cik kak seorang je tapi korang pun boleh shopping sama.

Senang carita macam ni lah. Bagi korang yang tengah mencari bag branded pelbagai jenama popular sempena nak raya ni, korang boleh ke Parkson dari sekarang sampai 20 Mei 2019 nanti sempena dengan kempen Parkson Mad About Bags & Accessories 2019.





Korang boleh dapatkan bag dengan harga serendah RM39 sahaja. Ini juga masa yang sesuai untuk korang beli hadiah sempena Hari Ibu dengan promosi beli 2 bag pada 1 harga. Menarik bukan?


Tawaran eksklusif ini hanya terbuka untuk bag tangan wanita & lelaki serta aksesori sehingga tarikh 20 Mei 2019 ini nanti. Jadi banyak lagi masa ni so pergilah cepat sementara masih banyak pilihan ni. Oh ya, jangan lupa bawa kad Parkson tau untuk kumpul mata ganjaran.







Nak tahu lebih lanjut, ada baiknya korang tengok sendiri kat website Parkson di sini. Nak lagi senang, korang like Facebook dan follow Instagram Parkson ni kat Facebook dan Instagram.

#ParksonMalaysia #MadAboutBagsAccessories
Powered by Blogger.