Header Ads

Phone Dah Canggih Tapi Tak Ada Internet Data Nak Buat Apa Ye Tak? Ini Penyelesaian Dia!


Facebook kini dah menjadi kemestian untuk sesiapa sahaja. Macam dah menjadi rutin tak kira masa semua orang akan buka Facebook walau kat mana pun mereka berada. Ye lah kan nak stalk seseorang (ehem!), nak share macam-macam post, dan nak like semua post best yang ada kalau boleh. Barulah FREE FACEBOOK!

Tapi malangnya anda seorang pengguna prepaid yang sentiasa memilih untuk berjimat. Jadi kekangan pada prepaid membuatkan hidup lebih terbatas berbanding orang lain. Mungkin hanya mampu melihat member seronok buka Facebook dan anda hanya terpaksa merenung smartphones yang tiba-tiba jadi membosankan kerana tiadaan data internet. Kesian! Haha.


Pengguna prepaid selalu dikatakan sebagai golongan yang ingin berjimat-cermat dan tak mampu. Hah itulah orang kata jangan nilai orang dari luarannya sebab korang tu tak tau yang kita ni actually golongan yang BIJAK! Yang masih belum tahu tentang pakej internet terbaru dari Digi tu – dengan RM28, anda akan dapat 5GB Internet yang kelajuan tinggi dan Facebook Percuma pada setiap bulan.

Kalau anda tergolong dalam golongan yang lebih memilih untuk berjimat-cermat menggunakan prepaid tetapi mahu bermain Facebook dengan sesuka hati kerana lebih 80% kegunaan telefon anda adalah untuk bermain Facebook, tawaran dari Digi Prepaid ini tentulah terlajak berbaloi untuk anda fikirkan sendiri.

Nak tangkap gambar makanan dan minuman kat café? Senang je, dah tak payah tanya kaunter ada WiFi ke tidak. Dengan pakej internet Digi terbaru ni, anda boleh tangkap gambar and terus post kat Facebook atau Facebook Story bila-bila masa je sebab PERCUMA dan tak makan data internet pun! Tak yah la nak tunggu sampai balik rumah guna WiFi dulu baru post.


Bukan itu sahaja, sebab bila dapat peluang nak guna Facebook Percuma ni, uolss boleh buat Facebook Live, Facebook Call, Facebook itu ini bila-bila masa jer! Dah tak payah risau lagi pasal bro atau awek sebab diorang dah tak akan marah korang tak like gambar yang dorang post kat FB tu. Tinggal korang nak risau pasal bateri phone tu je! Hehe!

Nak layan playlist lagu yang korang suka dekat Spotify tapi takut kehabisan kuota data? Hah! Tulah, dengan pakej internet terbaru DiGi, kita boleh strim bila-bila masa di mana jua kita berada! Tak kisahlah tengah tunggu awek shopping atau tengah stuck dalam traffic jam ker..



Bayangkanlah, dengan menambah harga RM28 sahaja, anda akan dapat 5GB internet berkelajuan tinggi dan Facebook Percuma pada setiap bulan. Berbaloi atau tidak? Jawapannya - ya sangat berbaloi untuk pengguna prepaid seperti anda. Dengan 5GB kelajuan tinggi data, anda juga boleh layan ribuan filem dan video di iFlix, Netflix, Joox, serta Youtube mahupun dengar lagu di Spotify tanpa perlu rasa risau lagi.

Yang paling penting tentulah nak layan FACEBOOK dengan PERCUMA! Lepas ni dah tak ada sebab lagi untuk tak like post dari kawan-kawan ataupun boleh terus stalk seseorang tanpa had lagi. Haha!

Jadi macam yang kami katakan tadi jika cara hidup anda lebih banyak dihabiskan di Facebook, maka prepaid dengan 5GB kelajuan tinggi internet, dan FACEBOOK PERCUMA dari Digi Prepaid ini tentulah sesuatu yang tidak ada pada telko lain lagi setakat ini.

Info lanjut layari website Digi di http://www.digi.my/omlive
Dikuasakan oleh Blogger.