Header Ads

Pergh! Korang Takkan Percaya Dengan Apa Yang Parkson Elite Pavilion Buat Ni!


Parkson memang sentiasa jadi tempat terbaik la untuk Ohmedia dan korang juga untuk dapatkan apa sahaja jenama sekalipun sejak dulu lagi sampailah ke hari ni pun dan bagi Ohmedia apa yang akan berlaku di Parkson Elite Pavilion sempena ulangtahun ke-10 mereka ni sangat luar biasa yang memberi kesan dalam kehidupan kita semua. Kenapa?

Ok pertamanya korang perlu tahu yang Parkson Elite Pavilion akan buat sambutan ulangtahun ke-10 mereka dan juga ulangtahun ke-31 Parkson secara besar-besaran pada 5 Oktober 2018 ni dari pukul 12 tengahari sampailah 9 malam.

Apa Yang Menarik Kat Sana Nanti?


Sambutan macam ni tak ada sebab lain dari meraikan kita sebagai pelanggan Parkson dengan pelbagai promosi dan juga aktiviti menarik yang telah mereka sediakan antaranya persembahan seperti Juggling Clown Show, Stilwaking Clown Show, dan juga Bubble Show by Larkie (memang best ni bawa anak-anak datang).

Selain itu, terdapat sebuah Gumball Machines bersaiz gergasi untuk dimainkan, cabutan bertuah, photo booth, booth gula-gula kapas, boot Popcorn Caramel, booth untuk buat tattoo airbrush, airkrim percuma, demonstrasi masakan, dan banyaklah lagi.

Nak Lagi?

Iyalah mana cukup semua tu kalau tak ada something untuk korang yang suka shopping ni kan? Haha. Jangan risau kerana ada banyak juga tawaran menarik kat Parkson Elite Pavilion kali ni antaranya banyak gila promosi lagi lebih 100 jenama popular di Parkson. Tak cukup dengan itu, bila korang berbelanja at least RM400 di Parkson Elite Pavilion, korang secara otomatik akan diberikan baucer membeli-belah bernilai RM50 di pintu masuk tingkat 4.

Kalau korang pemegang Parkson Card Members, ceritanya jadi lebih menarik lagi. Of coz lah kan?! Dengan pembelian sekurangnya RM200 di bahagian produk kosmetik dan minyak wangi, korang akan dapat pula lagi satu baucer RM20.
Bagi korang yang berbelanja sekurangnya RM400 di Parkson, korang berpeluang untuk bermain mesin bebola getah gergasi yang ada 1,000 hadiah di dalamnya.

Untuk yang berbelanja sekurangnya RM600, secara terus akan dapat Tessel USB Charger secara percuma. Kalau korang berbelanja sekurangnya RM800, korang akan dapat satu Kusyen Mickey Mouse Edisi Terhad.

Cabutan Bertuah Bernilai RM25,000 dan RM15,000 Weh!


Kalau itu pun tak buat korang teruja lagi sebab korang memang hantu shopping, dengan berbelanja sebanyakRM1,200 sahaja korang akan dihargai dengan baucer membeli-belah di Parkson bernilai RM100. Fuh banyak tu!!

Tapi yang paling best Ohmedia rasa, korang dah alang-alang membeli tu biar cukupkan RM400 untuk join cabutan bertuah dari Parkson yang mana terdapat 80 hadiah yang berjumlah RM25,000 manakala ada 10 lagi adalah grand prize bagi yang berbelanja sebanyak RM800 dan ke atas dengan hadiah bernilai RM15,000. Serius wei!!

Jangan risau… kepada sesiapa yang bukan ahli Parkson anda juga boleh memohon di sana juga secara percuma. Jom ajak keluarga & kengkawan ramai-ramai serbu ke sana.

Pendek kata, ini memang masa yang sesuai korang datang ke Parkson Elite Pavilion atau seluruh Parkson di Malaysia untuk berbelanja kaw-kaw kat sana pada 5 Oktober ini nanti. Nampak macam syok gila kan?

Kalau tak percaya korang boleh tengok sendiri di Facebook, Instagram atau website Parkson sendiri betul ke tidak apa yang Ohmedia kongsi ni.

Psstt! Setiap pembelian dengan kad Parkson. Tertakluk kepada terma dan syarat.
Powered by Blogger.