Header Ads

Sambut Lebaran Bersama STARVILION Dan Wak Doyok


Dalam banyak-banyak baju retis kat @starvilion tu, Baju Melayu WD ni bagi #ohmedia yang paling cun la. Rare betul bajunya siap ada zip kat tepi. Sesuai dengan imej stylo @wakdoyok 😎

Baju Melayu WD + Sampin + Perfume WD baru RM 190.00 sahaja.


Kalau dah ada Baju Melayu dan nak cari Songkok aje pun boleh.

Songkok WD + Perfume WD RM 89.00 sahaja.


Murah dan berkualiti sangat dah tu. Rasanya ni pakej lengkap la untuk korang yang lelaki tu tak pun untuk akak-akak yang nak beli untuk suami dan anak-anak raya ni.

Selain Wak Doyok, ada brand laim dari @fattahaminz & @missfazura (#Fattzura), @noradanish, @elfiraloy, @nelydiasenrose, @therealmiasara, dan ramai lagi la.

So on Waze korang dan pergilah ke #Starvilion kat Shah Alam tu dan tengok sendiri dulu mana yang berkenan di hati. Daripada beli online ke apa yang berisiko tinggi harga pun lebih kurang je, baik pegang sendiri baru beli. Barulah puas hati ye tak. Hehe.

Psst: Starvilion juga ada di Bangi dan Kelantan.

Dalam banyak-banyak baju retis kat @starvilion tu, Baju Melayu WD ni bagi #ohmedia yang paling cun la. Rare betul bajunya siap ada zip kat tepi. Sesuai dengan imej stylo @wakdoyok 😎 . Baju Melayu WD + Sampin + Perfume WD baru RM 190.00 sahaja. . Kalau dah ada Baju Melayu dan nak cari Songkok aje pun boleh. . Songkok WD + Perfume WD RM 89.00 sahaja. . Murah dan berkualiti sangat dah tu. Rasanya ni pakej lengkap la untuk korang yang lelaki tu tak pun untuk akak-akak yang nak beli untuk suami dan anak-anak raya ni. . Selain Wak Doyok, ada brand laim dari @fattahaminz & @missfazura (#Fattzura), @noradanish, @elfiraloy, @nelydiasenrose, @therealmiasara, dan ramai lagi la. . So on Waze korang dan pergilah ke #Starvilion kat Shah Alam tu dan tengok sendiri dulu mana yang berkenan di hati. Daripada beli online ke apa yang berisiko tinggi harga pun lebih kurang je, baik pegang sendiri baru beli. Barulah puas hati ye tak. Hehe. . Psst: Starvilion juga ada di Bangi dan Kelantan.
A post shared by Oh! Media Network 🔥 (@ohmedia) on








Powered by Blogger.